top of page
IMG_3998.heic
F3BBDF75-54C7-4693-B1D3-EBDB7236089D 2.JPG

FEEL SESSIONERNA LEDER TILL

  • att komma i hjärtkontakt med hästen få uppleva ett ovillkorligt stöd och kärlek

  • kontakt med ditt inre

  • att se din potential

  • insikt och förståelse för det som behöver synliggöras i ditt liv

  • utveckling och läkning på ett djupare plan

  • kontakt med en större visdom

  • och mer ...

VAD ÄR FEEL®

FEEL® (Facilitated Equine Experiential Learning) är en väg till  kontakt mellan vårt och hästens hjärta som skapar nya och djupgående insikter. Om du är nyfiken på hästar, eller bara dras till hästens väsen, är du välkommen att uppleva detta speciella band mellan människor och hästar.
FEEL® är metoden som förenar hjärta och själ med hästen som lärare.  Hästen är sann och en icke dömande part, i denna kontakt kan vi nå läkning och den utveckling som behövs i våra liv ibland.
FEEL® är en ledande metod som involverar hästarnas deltagande som partner för att hjälpa människor att upptäcka sin potential.  Att interagera på marken med en häst är en unikt tillfälle att upptäcka och reflektera med ett ökat medvetande, för både människor och hästar.
Att umgås med hästar låter dig skapa en relation med ett väsen som erbjuder ovillkorligt stöd och kärlek utan att döma.  
Dessa stunder med närheten till hästen, främjar transformation och läkning på ett djupare plan samtidigt som du kommer i kontakt med en stor visdom.

HÄSTEN

...tillhör de mer kraftfulla och majestätiska bytesdjuren i sitt vilda tillstånd. Deras överlevnad är beroende av deras känsliga observationsförmåga och övertygande intuitiva svar på sin omgivning. Deras avancerade förmåga att kommunicera tar oss direkt till kärnan, till de saker som vi inte erkänner ens för oss själva. Hästar plockar upp allt från ett trasigt hjärta till ett skadat knä. Tack vare en stark empatisk natur kan de omedelbart känna hur du mår. Hästar läser de minsta gesterna i ditt kroppsspråk och kan känna av både dina medvetna och undermedvetna energitillstånd. Det är alltid ditt inre tillstånd hästen kommer att reagera på - ditt autentiska jag. Genom att anpassa din energi och uppmärksamma ditt känslomässiga tillstånd och kroppsspråk lyssnar hästar faktiskt på dig på en mycket djupare nivå. Denna resonans skapar en påtaglig känsla av enhet mellan en varelse till en annan. Hästar har ett försiktigt sätt att ta upp omedvetna känslor till ytan och skapa en säker plats för dig att släppa dem. ‍ Med de specialdesignade FEEL -aktiviteterna kan du fördjupa din medvetenhet om personliga frågor, djupa känslor och områden med kroppsspänning som hämmar din förmåga att nå din sanna potential. Genom hästassisterat lärande hjälper dessa interaktioner dig att känna igen och gå bortom välkända copingstrategier för att få tillgång till din egen inre visdom.

FEEL SESSIONER

För dig som vill uppleva en annorlunda terapiform för egen utveckling, med hästen som guide och lärare.
Varje session är 90 min.

PRIVAT

För Dig som vill göra en inre resa. Du kan välja ett enstaka tillfälle, eller en serie på 3-4 gånger.

1 gång - 1 500 kr

3 ggr. - 3 900 kr

4 ggr. - 4 700 kr

GRUPPER

Privata grupper eller mindre företag som är nyfiken på gruppdynamik och ledarskap. Specialanpassas, fråga gärna om offert.

 

BOKA TID

Kontakta mig här:  e-mail eller 0734- 41 17 10

 

VAR
Rosentorp | Hässleholm

BETALNING
kontant | swish 1235 54 03 49 | faktura

bottom of page