top of page
CEA58B36-AFAD-48C3-A43F-5D7E75550984_1_105_c.jpeg
487F385D-21B2-47D6-84DB-1ABF351AC85B.jpg

HEARTS & HORSES

Vi vill inspirera Dig att få ett bättre samarbete med Din häst, att få mer säkerhet, en ömsesidig respekt och förtroende och på ett roligt och meningsfullt sätt utvecklas tillsammans.

ANLITA MIG

Jag är dedicator på HEARTS & HORSES, det innebär att jag är under utbildning och, på heltid, elev för att bli Equiprenör. Min mentor och lärare är Mikkel Oster.
Jag utbildar Dig i grunderna, från marken, i att skapa ett språk med Din häst, en början på Ert partnerskap. Du får redskap som hjälper dig att utvecklas tillsammans med din häst, och med enkla medel får du en harmonisk och säker kommunikation med Din häst.

UTBILDA DIG

Hearts & Horses vill utbilda, motivera och inspirera Dig till att leva ett lyckligare liv i harmoni och balans med Din häst. Vi lär Dig ett bättre och mer precist sätt att kommunicera med hästar och att få mer säkerhet, förtroende, respekt, framgång och framförallt att ha kul med din häst.
Det är en holistisk utbildning som kommer att ta dig genom en resa på flera områden med Dig och Din häst och samtidigt utveckla Dig på ett mer personligt plan.

HEARTS & HORSES RÄDDNINGSPROJEKT

Många hästar far illa och behöver tas hand om av olika skäl. Du kan nu bli FADDER och stötta arbetet i att rädda, rehabilitera och utbilda hästar som behöver hjälp, för att sedan hitta ett nytt hem där dom kan få en meningsfull tillvaro.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om projektet och vad du kan göra.

bottom of page