FEEL®

Trust and Honour the Truth Within
Lita på Din Längtan

Vad är FEEL®

FEEL® (Facilitated Equine Experiential Learning) är en väg till  kontakt mellan vårt och hästens hjärta som skapar nya och djupgående insikter. Om du är nyfiken på hästar, eller bara dras till hästens väsen, är Du välkommen att uppleva detta speciella band mellan människor och hästar.

FEEL® är metoden som förenar hjärta och själ med hästen som lärare.  Hästen är sann och en icke dömande part, i denna kontakt kan vi nå läkning och den utveckling  som behövs i våra liv ibland.

FEEL® är en ledande metod som involverar hästarnas deltagande som partner för att hjälpa människor att upptäcka sin potential.  Att interagera på marken med en häst är en unikt tillfälle för upptäckt och reflektion som höjer medvetandet för både människor och hästar.

Att umgås med hästar låter dig skapa en relation med ett väsen som erbjuder ovillkorligt stöd och kärlek utan att döma.  
Dessa stunder med närheten till hästen, främjar transformation och läkning på ett djupare plan samtidigt som du kommer i kontakt med en stor visdom.

Hästar

...tillhör de mer kraftfulla och majestätiska bytesdjuren i sitt vilda tillstånd. Deras överlevnad är beroende av deras känsliga observationsförmåga och övertygande intuitiva svar på sin omgivning. Deras avancerade förmåga att kommunicera tar oss direkt till kärnan, till de saker som vi inte erkänner ens för oss själva. Hästar plockar upp allt från ett trasigt hjärta till ett skadat knä. Tack vare en stark empatisk natur kan de omedelbart känna hur du mår. Hästar läser de minsta gesterna i ditt kroppsspråk och kan känna av både dina medvetna och undermedvetna energitillstånd. Det är alltid ditt inre tillstånd hästen kommer att reagera på - ditt autentiska jag. Genom att anpassa din energi och uppmärksamma ditt känslomässiga tillstånd och kroppsspråk lyssnar hästar faktiskt på dig på en mycket djupare nivå. Denna resonans skapar en påtaglig känsla av enhet mellan en varelse till en annan. Hästar har ett försiktigt sätt att ta upp omedvetna känslor till ytan och skapa en säker plats för dig att släppa dem.

Med de specialdesignade FEEL -aktiviteterna kan du fördjupa din medvetenhet om personliga frågor, djupa känslor och områden med kroppsspänning som hämmar din förmåga att nå din sanna potential. Genom hästassisterat lärande hjälper dessa interaktioner dig att känna igen och gå bortom välkända copingstrategier för att få tillgång till din egen inre visdom.

Kundomdömen

”FEEL-sessionerna hos Jonna har varit kraftfulla, lite omtumlande och väldigt fina. Jonna är inkännande vad som behövs i varje stund, väljer övningar som passar och utvecklar mig. Att ha hästarna med som lärare var långt mer betydelsefullt än vad jag kunnat ana. På köpet har jag fått en närmre och varmare kontakt med hästarna, något jag saknat tidigare.

De 4 tillfällen jag gått har varit en inre resa i allt det som behöver tas om hand i mig -  jag är fascinerad och tacksam och jag kommer absolut att fortsätta.” /Jessica

FEEL®

Looking deep into a horse’s eye, lets you touch your soul. Discover the magic of who you are through the wisdom of the horse.

Till Hemsida